061.

I lördags var det dansen av alla skoldanser nämligen PROM. Dagen var i sig själv väldigt stressig men banne mig vad roligt vi hade det.

Dagen började runt ett med att jag och Kim åkte till SLO då jag hade en hårstylingstid vid två. Lyckligtvis kom jag tidigt och frisören jag skulle till var ledig så jag fick mitt hår fixat tidigare än planerat. Dock blev det ändå klart relativt sent, ungefär 1,5 timme tog det så vi rushade sedan iväg till Chrissy där alla tjejer skulle göra oss i ordning. När jag kom dit var det ungefär en halvtimma tills killarna skulle komma och hämta upp oss så vi stressade runt för att försöka få allt klart. Killarna kom efter ett tag i limousinen som vi skulle ta till prom så vi mötte dem, tog bilder och satte på våra corsage respektive boutonniere.

Efter att föräldrarna tagit massvis med bilder begav vi oss iväg mot ”The Cliffs” som är en jättefin utsiktsplats i Shell Beach där i princip alla tar sina prom-bilder. Många föräldrar körde efter limousinen för att kunna ta bilder vid The Cliffs också.

När vi tagit alla möjliga olika bilder hoppade vi in i limousinen igen och åkte till Madonna Inn där middagen serverades och efter middagen åkte vi till Madonna Inn Expo där själva prom hölls. Det var jättefint där inne, vårt tema för prom var Gatsby så det var fancy dekorerat. Jag glömde helt bort att ta bilder men det fanns i alla fall en photobooth, röstningsställe för prom king&queen, en hoagies-truck där man kunde äta, godisbord, en scen med dj och självklart ett stort dansgolv.

Efter balen hade vi planerat vad vi skulle göra men planerna ändrades och var väldigt oklara ett tag så allt slutade i alla fall med att vi bara hängde hemma hos Koleton.

IMG_1189Några av tjejerna när vi fixat oss klart.

20150509_164446Alla paren. Från vänster till höger är Faith och Michael, Chrissy och Ely, Jenna och Koleton, Erica och Nathan, Yara och Julian och jag och Matt.

IMG_1212Jag och Matt.

IMG_1225Jag och Yara, foreigns do it better.

IMG_1217Alla hade rosa förutom Erica hahaha.

IMG_1229Våra corsage.

Annonser

2 tankar om “061.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s