040.

Halloween i USA är en stor tradition som alla går all in för. Husen är dekorerade, vissa lite mer extremt än andra med spindlar på två meter i diameter sittande på husväggarna (ja, de skrämmer skiten ur en).

Skoldagen var helt vanlig förutom att en del var utklädda. Inga stora massor dock då mitt high school inte är störst på det här med school spirit. Jag och Elli bestämde oss för att ha kostymer som hörde ihop så hon var en ängel och jag var en djävul. Vi åkte till Santa Maria i onsdags till en Halloweenaffär och fixade det vi behövde till våra outfits. På US History lektionen berättade Mr. Huss spökhistorier och vi fick sedan till uppgift att rita monster. Under sjätte perioden var vi i bibblan för att skriva en uppsats till engelskan på datorerna. Min dator fungerade inte så jag gick istället till Yearbook sektionen av bibblan för att försöka hitta Zac Efrons Senior Picture. Jag hittade den inte men jag hittade bilderna från hans Sophmore och Junior year.

Jag hade träning som vanligt och efter det tog jag en snabbdusch och sedan åkte jag, Elli, Hana och Ansley hem till Georgia. Här där jag bor har det inte regnat (förutom smådugg då och då) på ungefär två år. Vad är då oddsen att det börjar störtregna klockan halv sju just på Halloween? Inte stor men det gjorde det typiskt nog ändå. Vi tänkte gå bus eller godis samt gå på football matchen som var senare under kvällen. Georgia och Ansley hoppade över bus eller godis men jag, Elli och Hana gav oss ut i regnet och traskade runt i området. Eftersom det som sagt knappt regnar alls här finns det inte några bra system för att få undan vattnet från vägarna så vi vadade runt i dammar som bildades på vägarna. Det var kallt men det var roligt ändå och jösses vad mycket godis vi fick ihop under den korta tiden vi var ute. Eftersom det inte var så många som gick bus eller godis på grund av regnet var det vissa personer som hällde hela deras godisskål i vår godispåse. Planerna för kvällen blev sedan omställda när vi fick reda på att football matchen ställdes in på grund av väderförhållandena. Det kändes trist då det var Senior night och det var en av de största matcherna under säsongen som skulle sändas på TV! Det slutade då med att vi bara hängde runt hemma hos Georgia och sedan skjutsade Hana mig och Elli hem till Elli och så sov jag över där.

20141101-184206.jpg Ängel och djävul.

20141101-184305.jpg Good side & bad side med Kathleen.

20141101-184333.jpg Jag och Cristal.

20141101-184351.jpgDet absolut coolaste huset går till mannen som byggt upp denna svarta gång som ledde till hans ytterdörr där man fick skriva med självlysande pennor.

20141101-184426.jpg Jag bidrog också med del.

20141101-184414.jpg Ja, denna dekoration förtjänar tre bilder.

20141101-184441.jpgPumporna här är lite mer avancerade än de svenska.

20141101-184451.jpg Nästan äckligt mycket godis.

Annonser

4 thoughts on “040.

  1. Kan inte du lägga ut bilder på hur du bor och med din värdfamilj och så?:) var i californien bor du? Har själv tänkt på att åka som utbytesstudent och vill då gärna bo i californien, så hur är det där och vet du om det är mycket tennis där för vill gärna spela det hela året då jag tävlingspelar här hemma:) väldigt fin blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s